Μοντάζ - Τι κόσμος είναι αυτός

Τρίτη 13 Μαΐου 2008

Ερασιτεχνικές φωτογραφίες!!!

13 Οκτωμβρη 2007. Εχουμε ανεβει Κομοτηνη με τον Γιωργο εκεινες τις μερες να βρουμε τον 'εισαγγελεα'! Περνωντας απο την Ξανθη, πηραμε μαζι μας και το αλλο αποκαϊδι μηχανικο...
Γυρνοντας λοιπον το βραδυ πισω στη 'βαση', με τα ποδια φυσικα, ετσι κ αλλιως κανενας απο εμας δεν ηταν σε θεση να οδηγησει(!), συνανταμε το περιβοητο φαναρι που... ηταν κοκκινο και πρασινο μαζι!

Ευχαριστούμε τον gtheO για τη φωτογραφία!

Γεναρης του 08, για καποιο λογο θελαμε να παμε στα κτιρια φυσικης μαζι με τον Νικο. Δειτε πως παρκαρε ο ψυχανωμαλος!


Πηρα ενα στυλο κ δεν χωραγε να μπει μεταξυ αμαξιου και κολωνας...!


Εχω δει κ αλλα φοβερα παρκαρισματα...Οπως:



Αλλα ο επομενος το παρακανε!


Οι προφυλακτηρες εχουν βρει κανονικοτατα! Να ταν κανα Datsun να πεις 'παει στο διαολο', αλλα εδω εχουν mercedes και bmw...!Κριμα!


Μιας που ειπα για διαβολο, λοιπον αποκαλυπτω οτι με κυνηγαει να με στρατολογησει, με διαβολοσταλτα σημαδια. Ιδου μερικα (!):




Πισω στα παρκαρισματα και φυσικα δεν θα μπορουσε να λειπει το γυναικειο φυλο...
Ημουν στον προαστιακο και περιμενα μαζι με τον Αλεξη να ερθουν να μας παρουν. Κοιταζαμε λοιπον απεναντι μια γρια να ειναι με το αμαξι της και να πηγαινει μπρος πισω. Του λεω 'προσπαθει να παρκαρει' κ αυτος μου απανταει 'οχι, προσπαθει να φυγει'. 'Αποκλειεται', ειπα με σιγουρια...
Κ ομως, η γυναικα αυτη εκανε 5 λεπτα περιπου να ξεπαρκαρει για να φυγει, εχοντας ολο τον χωρο που φαινεται στη φωτογραφια...Για την ακριβεια ειχε παρκαρει πισω απο το αμαξι που φαινεται δεξια στη φωτο. Αν ειναι δυνατον!!! Αληθεια λεω, αν θελετε πιστεψτε το...Δεν προλαβα να τραβηξω αυτη, τραβηξα τον χωρο που αφησε πισω της!



Ψιλικατζιδικο στην Αμαλιαδα:




Μια φορα και εναν καιρο ειχαμε μαζευτει στο σπιτι ενος φιλου. 'Ελα', μου κανει, 'το κεφαλι μου ειναι καζανι, ελυνα μαθηματικα'. 'Φερτα' ειπα, 'να τους ριξω μια ματια, να θυμηθω τα παλια'... Τι το θελα;;; Πηγα να τρελαθω, μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι, δεν ηξερα αν επρεπε να γελασω η να κλαψω...:

ριζα(-6² + 2²)=ριζα(-16) δηλαδη εβγαλε κοινο παραγοντα το ²...Και το - επρεπε να υψωθει κ αυτο αρα να γινει +...Και δεν νοηται ριζα αρνητικου αριθμου (εκτος αν μιλαμε για μιγαδικους βεβαια)...!Και εκει που εφτασε, θα επρεπε να απλοποιηθει η ριζα με το τετραγωνο...Τα ισοπεδωσε ολα.ΟΛΑ.



Την περασμενη Παρασκευη που γυρναγα απο τη σχολη, ημουν στον προαστιακο στο Κορωπι και ειδα το εξης κορυφαιο:




Βρηκε τη λυση ο ανθρωπος, τοσο ακριβη που εχει γινει η βενζινη, αυτος δεν εχει κανενα απολυτως προβλημα!!!Λιγο σανο χρειαζεται μονο!


Η καλυτερη σαλατα που εχω φαει ποτε:(στο Πορτο Ραφτη η ταβερνα)


(Big Marouli, η λιστα εχει και εσενα, σε εχουν φακελωμενο)


Το καλυτερο βιβλιο ολων των εποχων (εκτος απ'το φθινοπωρο):

(Μαρουλι συμφωνεις;)

Επειδη καποιοι μαθηματικοι δεν δεχονται το 0 ως πραγματικο αριθμο, επειτα απο συνδικαλιστικη πιεση καταφεραν να μην υπαρχει ως οροφος στα κτιρια Μαθηματικων, στην Πανεπιστημιουπολη....:




Ανοιξα ενα μεσημερι την τηλεοραση και προβληματιστικα με ενα απο τα τεραστια προβληματα της συγχονης Ελληνιδας:




Και γαμω τα φαγαδικα στην Ξανθη! Μονο μερικες απο τις φωτο:










ΤΕΡΜΑ η πλακα. Ωρα να σοβαρευτουμε.

Ο Υιος Του Αλλαχ, ο Ενας, ο Εκλεκτος, ο Γαματος:

Το 2οο6 ειχε χτυπησει και 97%... Και μια αλλη φορα ειχε κανει 113 πασες με ποσοστα περιπου στο 90%, στον ιδιο αγωνα εννοειται.
Ειναι ο μοναδικος επιζων μετα απο επιθεση του Τσακ Νορις...

Ειναι ο Xavi Hernades

Τα επομενα τα ονομαζω απλα, Αποδωση Δικαιοσυνης:



(δεν ειναι απο την ιδια μερα)